Välkommen till vår butik!

Köpinformation

Kära kunder ,

Först , Tack för shopping på webbplatser. Vi ser till att din integritet och vill skydda din personliga information . Vi vill att du ska veta hur vi hanterar den information som du skickar till oss via Internet . Vår sekretesspolicy anpassar sig till Internets dynamiska miljö . Vi håller dig informerad genom att uppdatera denna sekretesspolicy som våra rutiner förändring . Läs igenom det då och då att vara informerad . Detta är det sätt vi hanterar information :

våra webbplatser har skrivit denna integritetspolicy för att visa sitt starka engagemang för integritet . Dessutom håller vi avslöja vår information och praxis och meddela dig om :

- Vilken personlig information om dig (eller tredje part personligt identifierbar information ) samlas in från dig via vår hemsida
- Organisationen samlar in informationen
- Hur information används
- Med vem informationen kan delas
- Vilka val är tillgängliga för dig när det gäller insamling , användning och distribution av denna information
- Den typ av säkerhetsrutiner som finns på plats för att skydda förlust , missbruk eller ändring av information enligt vår webbplats kontroll
- Hur kan du rätta till eventuella felaktigheter i den information

Vi begära information från användare på vår beställningsblankett när du gör ett köp . Här är där en användare måste lämna sina kontaktuppgifter , såsom namn , adress , leveransinformation , och kreditkortsnummer och utgångsdatum . Denna information används för faktureringssyften och för att fylla kundens beställning . Om vi har svårt att bearbeta och ordning , är denna information också användas för att kontakta våra kunder .

Vår webbplats databas spårar trafiken i hela vår webbplats . Denna information används för att sammanställa övergripande statistik och registreras inte på individnivå . Detta inkluderade IP (Internet Protocol ) adresser , typ av webbläsare , ISP ( Internet Service Provider ) , med hänvisning / exit sidor , plattform typ , datum / tidsstämpeloch antalet klick för att analysera trender , administrera webbplatsen , spåra användarnas rörelser är den sammanlagda . Statistiken hjälper oss att avgöra vilka produkter och tjänster som bäst tjäna våra medlemmar och gäster .

Således är den personliga integriteten för dem som besöker vår webbplats av grundläggande betydelse för oss . Vi följer de högsta etiska standard i branschen . Vi samlar automatiskt vissa uppgifter från alla som besöker vår webbplats , medan annan information erhålls efter bedömning av den enskilde . Vårt enda syfte med detta är att förbättra upplevelsen av enskilda kunder här på vår billiga Nike skor butik .

Säkerhet

Vi tar alla försiktighetsåtgärder för att skydda vår users'information . När du skickar känslig information på nätet , är din information skyddad både online och offline .

När vår registreringsformulär ber dig att mata in känslig information såsom kreditkorts info , är den informationen krypterad och skyddad med toppmodern krypteringsprogram , Secure Socket Layers ( SSL ) . Även på en säker sida , till exempel ditt beställningsformulär och under kassaprocessen , visas ett lås ikon på undersidan av din webbläsare . När du inte är på en säker sida inget lås -ikonen visas .

Samtidigt som vi använder SSL- kryptering för att skydda känslig information ( som din kreditkortsinformation ) på nätet , vi gör också allt i vår makt för att skydda våra användare information offline . Alla våra användare information och inte bara den information som anges ovan är begränsad till våra kontor . Endast våra anställda som behöver informationen för att utföra ett specifikt arbete är garanterade tillgång till någon personlig information som din leveransadress för fraktändamålAlla anställda är fullt informerade om våra säkerhets-och sekretessrutiner och uppdateras när nya strategier läggs till eller revideras . Slutligen är de servrar som vi lagrar personlig information om förvaras i en säker miljö under begränsad tillgång .
Tillbaka